Viața merită împărtășită pe Facebook

Expunerea pe facebook (sau alte rețele de socializare pe care nu le aduc în discuție pentru că nu sunt populare în România) a fost dintotdeauna controversată.

În primul rând, unora le este frică să își completeze profilurile cu datele lor reale, să își pună o poză în care li se vede fața sau mai știu eu ce altă măsură paranoică, ca nu cumva să fie expuși. Dacă nu pun la cale un atac terorist, de ce mi-ar fi teamă să îmi fac publică adevărata identitate?!

În al doilea rând, de ce aș avea o problemă cu cei care își postează zilnic poze / clipuri, dau check-in-uri, distribuie conținut de tot felul? Ai cumva o viață mai interesantă decât a mea? Dacă răspunsul tău este da, atunci dovedește-o! Dacă răspunsul tău este nu, o să te rog să iei loc și să taci. Life’s for sharing. Eu sper că lumea a depășit momentul acela în care ne împărtășeam pozele din vacanță plimbând un album foto pe la toate rudele.

Dacă ați avut probleme cu astfel de oameni, ignorați-i. Uitați-vă cum a crescut Instagram. Oamenii simt nevoia să împărtășească tot mai mult conținut foto / video (vine tare din urmă Vine – lansat de Twitter ). O poză sau un clip de 6 secunde exprimă mai mult decât un text de 150 de ce cuvinte.

Iar în cele din urmă, tot o chestie de alegere rămâne.

Leave a Reply