Unde puteti gasi o firma de catering

Nu este usor sa gasiti o firma de catering buna, care sa se ridice la nivelul asteptarilor si care sa se incadreze si in bugetul pe care il aveti. Iata cateva sfaturi care sa va ajute sa gasiti perla rara.

Exista un numar foarte mare de firme care presteaza astfel de servicii, dar acest lucru nu va usureaza alegerea, ci o fac sa devina si mai dificila, in schimb puteti beneficia de avantajele concurentei si sa ramaneti exigent cu privire la calitate. Acesta a fost primul sfat, iar cel de-al doilea este sa analizati toate posibilitatile (in cazul in care nu sunteti presat de timp si trebuie sa organizati o petrecere fulger).

Unde se cauta o firma de catering

Intrebati printre cunoscuti. Aceasta metoda veche va ofera siguranta ca veti gasi o persoana sau o firma de incredere, care a fost deja testata de cunostinta dumneavoastra. Prin urmare, nu ezitati sa cereti carti de vizita ale firmelor de catering de la persoanele din anturajul dumneavoastra atunci cand mergeti la o petrecere la care ati fost multumit de preparate si de modul cum au fost servite.

Pe internet. Desi nu va dati seama exact pe cine angajati, in urma prezentarilor si a anunturilor aveti posibilitatea sa gasiti niste profesionisti. Oricum va fi nevoie sa va intalniti si sa vorbiti inainte de eveniment. Pentru cateva pareri in plus puteti intra pe forum, pentru a solicita opiniile altor persoane sau pentru a citi parerile pe care le au altii despre firma respectiva. Chiar daca nu cunoasteti aceste persoane, ele va pot fi de mare ajutor.

Cum se alege o firma de catering

Deviza dumneavoastra trebuie sa fie: selectionat, eliminat.
Alegeti mai multe firme pentru a comanda mancarea si nu va decideti la prima pe care o recunoasteti, dupa care cereti-le brosuri si intrebati-i de preturi, urmand sa realizati o lista cu firmele de catering care v-au placut si care se incadreaza in bugetul dumneavoastra.

In ceea ce priveste eliminarea, incepeti cu cele care nu se potrivesc cu tipul de eveniment pe care il organizati sau, pur si simplu, nu sunt pe gustul dumneavoastra. De exemplu, unele firme de catering ofera servicii doar pentru petreceri personale de genul nuntilor, botezurilor, aniversarilor, in timp ce altele se axeaza doar pe evenimente in cadrul companiilor sau organizatiilor.

Inainte de a va decide asupra uneia, este necesar sa urmati doua puncte esentiale care sa va ofere mai multa siguranta ca faceti alegerea corecta: cereti si parerea altcuiva (doua pareri sunt mai bune decat una) si intrebati-va invitatii daca exista cineva dintre ei care are alergii alimentare, iar daca este cazul, trimiteti acest detaliu firmei de catering si asigurati-va ca poate pregati preparate si pentru aceasta categorie de invitati mai sensibili.

Leave a Reply