Un somn mai odihnitor

saltele-superortopediceCu toate că nu toți petrecem același timp dormind, unii se odihnesc în 4- 5 ore, alții în 6-7, este important ca acest timp pe care îl petrecem în pat, dormind, să fie cu adevărat valorificat. Un somn odihnitor după o zi grea la școală sau serviciu, este mai bun decât orice altă metodă de relaxare.

În acest sens au fost concepute saltele superortopedice, dedicate în primul rând celor care vor să evite eventualele probleme la coloană apărute datorită petrecerii nopților pe o saltea care afectează poziția naturală a coloanei. Diferența calitativă a somnului poate fi sesizată de oricine. Probabil când mergeți pe la prieteni în vizită și rămâneți pe timpul nopții, dimineața puteți compara salteaua cu cea de acasă.

Coloana vertebrală este supusă multor poziții incomode pe parcursul zilei, cum ar fi statul pe un scaun incomod. Este important ca măcar pe parcursul somnului aceasta să aibă o poziție naturală. Cei care folosesc saltele superortopedice evită durerile de spate și se trezesc mai odihniți.

Leave a Reply