Trei criterii dupa care sa te orientezi cand cumperi o husa de telefon

In momentul in care iti cumperi un telefon nou nout te bucuri foarte mult, si incerci pe cat posibil sa il protejezi, insa pe masura ce trece timpul te vei ingrijora din ce in ce mai mult ca telefonul tau abia cumparata va deveni uzat si astfel incepi sa cauti metode suplimentare de a proteja.

Aici apare rolul huselor de telefon, care iti ofera o solutie in ceea ce priveste protectia telefonului, insa intrebarea principala este cum anume alegem mai exact acea husa care sa se potriveasca nevoilor si preferintelor noastre.

In cele ce urmeaza va vom oferi cateva elemente cheie pentru a te ajuta sa poti cauta cu mai mare usurinta husa de telefon perfecta pentru tine. Primul criteriu este cel al materialului, iar aici avem diverse optiuni, de la husele de telefon din piele, care ofera protectie de top si sunt de altfel si cele mai scumpe de pe piata, la husele de telefon din plastic care costa undeva in jur de doi bani si ofera o protectie tot de acelasi nivel.

Alte alternative sunt husele de telefon din cauciuc care ofera un compromis intre protectie si aspect, iar la urma avem husele de metal, care se pliaza perfect pe suprafata telefonului, ofera o protectie foarte buna si au si marele avantaj ca arata foarte bine.

Al doilea criteriu dupa care este bine sa ne orientam atunci cand vrem sa achizitionam o husa de telefon este accesibilitatea pe care aceasta ne-o ofera. O carcasa la un pret decent iti va oferi acces la butoane, astfel incat sa nu fii obligat sa indepartezi husa ori de cate ori vrei sa te uiti la ceas sau sa raspunzi unui apel important.

Accesibilitatea unei huse samsung s8 de telefon nu se opreste doar la acest aspect, ci se extinde si la camera foto, la difuzor si butoanele care controleaza volumul, precum si la porturile de tip USB. O husa de telefon care iti ofera toate aceste functii iti permite sa folosesti telefonul cat mai usor posibil, fara probleme.

Al treilea criteriu este cel al protectiei ecranului. Intrucat, cu cat trece timpul si telefoanele vin cu ecrane mai subtiri si mai mari in diametru, cu atat creste si riscul de a le crapa sau zgaria, protectia ecranului este un aspect pe care nu trebuie sa il ignori.

Husele iphone 6 plus de tip flip, ofera o protectie excelenta ecranului, iar daca doresti sa sporesti si mai mult siguranta telefonului poti sa cumperi si o folie de protectie.

Luand in calcul toate aceste criterii, luarea unei decizii in privinta husei de telefon nu mai reprezinta o sarcina la fel de dificila si confuza ca la inceput, asadar principalele criterii dupa care trebuie sa te orientezi sunt materialul, accesibilitatea si protectia ecranului.

Leave a Reply