A coffin with a flower arrangement at a mortuary

Tendinte privind serviciile funerare

Peste tot in lume, in fiecare zi, in fiecare ora, in fiecare secunda, tratamentul medical nu poate preveni moartea.

Rata de mortalitate in lume: 8 decese / 1.000 de locuitori 55.3 milioane de oameni mor in fiecare an, 151,600 de oameni mor in fiecare zi, 6316 de persoane mor la fiecare ora, 105 de persoane mor in fiecare minut si aproape 2 persoane mor în fiecare secunda.

Iata o parte din tendintele serviciilor funerare:

1. Personalizarea personalitatii. Azi oamenii cauta modalitati prin care sa transforme ceremoniile de inmormantare in evenimente unice. Cei care apeleaza la servicii funerare vor sa organizeze evenimente la fel de unice ca si persoana care a decedat. Aceasta idee de personalizare a dus la o explozie de servicii unice care reflecta hobby-urile, pasiunile si interesele unei persoane care s-a stins din viata.
Prin personalizare, serviciile funerare capata o semnificatie aparte. Astfel firmele de pompe funebre pot sa ofere idei familiilor despre cum pot personaliza funerariile celor dragi si sunt deshisi sugestiilor familiei si creativitatii.

2. Planificarea funerariilor dinainte

Evident nimanui nu-i place sa se gandeasca la funerarii, dar adevarul este ca un numar tot mai mare de persoane gasesc sa planificarea funerariilor pentru atunci cand vor trece in nefiinta este o idee inteleapta. Planificarea inmormantarii in avans permite persoanelor sa se organizeze mai bine si sa gaseasca o casa de funerarii, care sa ofere servicii funerare capabile sa indeplineasca nevoile emotionale si financiare ale familiei.

Planificarea inmormantarii in avans nu inseamna ca e nevoie sa platiti anticipat pentru serviciile funerare. Cu toate acestea, multe persoane vor alege sa plateasca anticipat serviciile funerare deoarece acest lucru va usura sarcina financiara pentru familii.

3. Mai multe solicitari de incinerare
Interesul publicului pentru incinerare continua sa creasca. Pe masura ce popularitatea incinerarilor a crescut, aceasta a inceput sa fie acceptata in diferite credinte religioase. Religii care nu acceptau incinerarea pana acum, incep sa priveasca cu alti ochi valoarea acestei modalitati pentru familii.

4. Serviciile funerare si tehnologia
In ultimii ani, oamenii s-au bazat tot mai mult pe internet pentru informare. Ca urmare, firmele de servicii funerare au inceput sa fie mai active pe platforma web. Multe case funerare au propriul site. Acest site permite firmelor de pompe funebre sa-si afiseze usor produsele si serviciile, care l-a randul lor ofera consumatorului libertatea de a face singur comparatii si alegeri.
Multe case funerare vor ajuta de acum familiile cu crearea unor clipuri memorabile care includ fotografii insotite de muzica. Aceste filmulete pot fi aratate celor dragi ca un suvenir special de a fi pretuiti pentru totdeauna.
In plus, cei care se afla depare si nu pot ajunge la o inmormantare vor avea posibilitatea de a urmari ceremonia de inmormantare live pe calculator.

Leave a Reply