Stres, adrenalină, dependență

Există oameni cu vieți deosebit de complicate, care au de îndeplinit aproape zilnic o mulțime de task-uri. O astfel de viața implică o doză mai mică sau mai mare de stres – boala secolului curent. În cazul în care cunoști astfel de oameni o să îți dai seama rapid ce vreau să spun.

Fiind într-o alertă continuă 5,6 zile pe săptămână, corpul nostru depune eforturi pentru a se adapta din mers. După o astfel de perioadă avem deja un alt ritm al vieții. Poate că nu trăiești astfel săptămânal , însă cu siguranță ai trecut printr-o astfel de perioadă, observând că imediat după ce ai răsuflat ușurat, te-ai întrebat și acum ce?adenalina Stres, adrenalină, dependență

Eu sunt genul de om care caută tot timpul ceva de făcut. Mă plictisesc deosebit de repede – unii văd asta ca pe un defect, însă din punctul meu de vedere e o calitate – tind să cred că fără această trăsătură aveam undeva la 90 de kg și acum mâncam popcorn uitându-mă pentru a treia oară la primul sezon din Weeds.

După câteva zile de alergat în stânga și în dreapta, adrenalina pe care ne-o dă acest ritm devine un viciu. Da, vacanțele sunt bune, dar la un moment dat ți-e dor de alarma telefonului și de zecile de mesaje și notițe menite să îți reamintească de cele o mie de lucruri pe care le mai ai de făcut până să te așezi în pat.

Vă place stilul de viață pe care îl aveți acum?

Leave a Reply