Sfaturi inteligente pentru  optimizare seo

In acest articol ne-am decis sa va prezentam mai multe sfaturi pentru optimizare seo. Este foarte simplu si usor sa avem in cele din urma un site insa este complicat ca ulterior sa il puteti optimiza si sa il duceti pe prima pagina. Daca aveti nevoie de astfel de servicii va recomandam optimizare seo cu DanBradu.

Acesta este un articol cu sfaturi gratuite de seo pe care de obicei companiile care ofera servicii de seo nu vor sa le stiti.

Nu garantam ca daca urmati sfaturile din articolul acesta ajungeti intr-un mod miraculor pe primele pagini de rezultate din Google insa in schimb veti sti care sunt elementele cheie cand construiti fundatia pentru o campanie SEO si ce anume sta in spatele procesului de optimizare.

De asemenea, veti cunoaste ce veti obtine cu adevarat optimizand un site si nu aveti cum sa cadeti in plasa furnizorilor de asemenea servicii care profita de afacerilem mici prin promisiuni care nu sunt deloc realiste.

In general procesul de optimizare seo poate sa fie delimitat in doua categorii mari: optimizarea on page si cea off page. Articolul acesta se concentreaza si pe optimizarea on-page.

In primul rand noi va recomandam sa aveti asteptari cat mai realiste de la aceste site-uri.  Sunt foarte multe companii care ofera servicii chiar si atunci cand cuvintele cheie sunt complet nepotrivie si nu pot sa ofere rezultate foarte bune in cautari cu un buget oferit de clienti. Acestor companii chiar nu le pasa de asemenea aspecte si ele iau banii clientilor chiar si atunci cand targetul nu poate sa fie atins.

O companie de optimizare SEO serioasa este sincera de la bun inceput si va spune clientilor daca optimizarea utilizand anumite cuvinte cheie chiar genereaza rezultatele dorite in cautari dar si bugetul oferit de acesta. In schimb companiile care au intentii rele vor spune clientilor ca rezultatele pe care le doresc pot sa fie atinse cu bugetul pe care il primesc insa va dura mult mai mult, in general pana la 6 luni si dupa aceste 6 luni clientii vor realiza ca de fapt au fost pacaliti.

Inainte de a incepe oricare campanie de optimizare seo este extrem de importanta pentru a gasi cuvintele cheie potrivite si pentru o buna cunoastere a competitiei.

In afara de a gasi cuvinte cheie potrivite si care sa genereze foarte mult trafic e foarte important ca ele sa fie alese in mod rational in sensul in care va trebui sa difere de toate cuvintele cheie utilizate de competitorii mai puternici.

Un studiu foarte bun asupra cuvintelor cheie potrivite si analiza detaliata a competitiei va ajuta sa economisiti destul de multi bani.

Este important sa realizati ca fiecare pagina din site trebuie sa fie optimizata individual insa trebuie sa fie structurata astfel incat paginile din site sa fie relationate in maniera cat mai prietenoasa a tuturor motoarelor de cautare.

O greseala foarte frecventa este si faptul ca sunt multi care utilizeaza valorile implicite pentru titluri si pentru meta descrieri pe site in loc sa defineasca toate aceste elemente in mod individual pe fiecare pagina.

Leave a Reply