Scurte și diverse: TVR Cultural, școală, iPhone 5

TVR Cultural și-a dat duhul în această seară. Un canal dedicat identității culturale a unei națiuni este important în felul lui. Doar că noi avem nevoie de educație, înainte de toate. Așadar nu sunt printre cei care au vărsat o lacrimă culturală. Am mai scris despre asta aici.

Școala revine

Mâine începe un an școlar nou în România. În caz că nu știați, de anul acesta ne-am propus să ne aliniem calendarul școlar cu cel european. Nu a fost să fie și am rămas ca de obicei în urmă. 7 zile sunt prea puține pentru a rezolva mare parte din problemele existente la fiecare început de an școlar. Zero – vă sună cunoscut?

Nici nu mai contrează cum e iPhone 5

iPhone 5 se vinde în draci cu toate că 70% (după mine) dintre cei care au urmărit subiectul, s-au declarat dezamăgiți de performanța noului smartphone de la Apple. Asta e dovada clară că Apple este cel mai influent brand din lume. Are clienți care sunt în stare de multe pentru cel mai nou produs lansat de companie, indiferent dacă acesta își merită banii sau nu. iPhone rămâne în continuare regele smartphone-urilor, oricât de mult l-ar blama unii, că doar știți ce spune vulpea când nu ajunge la struguri…

 

Leave a Reply