Scurte și diverse: Opera, birocrație, Românii au Talent

Se încheie încă o săptămână agitată. În primele trei luni ale acestui an s-au întâmplat mai multe lucruri bune decât s-au întâmplat anul trecut. Nu intru acum în detalii. Lumia este aici și sunt mândru de alegerea făcută. Detaliez săptămâna viitoare, când sper să am mai mult timp pentru blog.

Am trecut de o săptămână la Opera. Pe Windows 8 se mișcă mult mai bine decât Chrome. Pur și simplu mult mai bine. O singură dată a dat crush după câteva ore și aproape 15 tab-uri – ceea ce Chrome nu reușea să ducă niciodată într-un mod fluent. În plus arată mai bine și este mai personalizabil. De multă vreme plănuiam schimbarea.7

Dacă ați fost vreodată implicați în chestii de birocrație în România o să înțelegeți de ce pe finalul acestei săptămâni am lipsit puțin de pe blog. E îngrozitor.

Am urmărit weekendul acesta reluarea showului Românii au Talent. Prima semifinală live sau ceva de genul. It sucks! Really, nimic interesant. Nici nu se compară cu primul sezon. Biliard, mimă, magie ieftină și plictisitoare. Cum de scoate audiențele alea, CUM?

Leave a Reply