Săptămâna viitoare: Bates Motel, economii, temă nouă

Luni (adică mâine) are premiera serialul despre care v-am tot vorbit: Bates Motel. I’m sooo excited, mai ales că în ultima vreme nu am mai văzut nimic nou din serialele pe care le urmăresc: Grey’s Anatomy și Scandal. Nu știu ce s-a întâmplat cu Scandal, însă din câte am văzut pe facebook, revine și el de săptămâna viitoare.

Intru în a 3-a săptămână de economii și lucrurile merg destul de bine. Neașteptat de bine, deoarece săptămâna aceasta a trebuit să fac niște cheltuieli neprevăzute.
În acest weekend am încercat 3 teme noi pentru blog, nici una nu a funcționat perfect. Eram gata de un rebranding, însă prefer ca blogul să fie în primul rând funcțional din toate punctele de vedere și apoi să arate fresh. Este posibil ca săptămâna care urmează să vină și schimbarea.

Cam atât cu planurile pe următoarele 7 zile.

A, și încă ceva: dacă observați că blogul tinde să devină mai personal, atunci aveți un simț al observației ascuțit wlEmoticon smile3 Săptămâna viitoare: Bates Motel, economii, temă nouă. Nu știu dacă este doar o perioadă, dar cu siguranță o să mă gândesc serios la asta.

O săptămână frumoasă să aveți!

Leave a Reply