Recenzie: The Call (2013)

Noul film în regia lui Brad Anderson (cunoscut pentru Transsiberian), The Call, a avut premiera în România weekendul acesta. Thrillerul spune povestea unei operatoare de la serviciul de urgență (911) care este prinsă emoțional într-o situație limită pe care trebuie să o coordoneze de la celălalt capăt al firului.

Nu am mai văzut de mult un thriller care să mă țină cu sufletul la gură așa cum The Call a făcut-o. Filmul este pentru mine neașteptat de bun. Suspansul poveștii este uimitor. Filmul este captivant datorită tensiunii continue determinată de numeroasele situații limită – tinzi să răsufli ușurat, iar povestea o ia din nou razna. De fapt, prima jumătate a filmului poate părea diluată și plină de clișee, însă spre final filmul o ia raza. Iar sfârșitul este ca o răzbunare mult așteptată și bine meritată.

Pot lăuda filmul asta mult și bine, însă până nu îl vezi trebuie să mă crezi pe cuvânt. Este un thriller foarte bun pe care îl recomand inclusiv celor care nu sunt amatori ai genului. Trebuie să fie pe watchlist-ul vostru de anul acesta.

Leave a Reply