Premiere la cinema #aprilie 2011

Inceput de aprilie, ce de obicei tragem cu ochiul dl premierele care vin in cinematografele din tara.

1 aprilie

Battle: Los Angeles (Invadarea lumii : Batalia Los Angeles) – Lista filmelor cu scenarii apocaliptice este completata de acest SF. Unul nu foarte reusit daca ne uitam la recenziile facute de americani, care l-au vazut deja.

Hop (Hop-Top) – Traducerea titlului este tipic romaneasca. Cum ar fi sa il accidentezi cu masina tocmai pe iepurasul de Paste? Grav, pentru ca cine se va mai ocupa de sarbatoarea care sta sa vina.

Periferic – Un film romanesc in regia lui Bogdan George Apetri. O tanara tocmai eliberata din inchisoare, in incercarea ei de a pleca din tara, isi infrunta trecutul prin respingerea de care dau dovada cunostintele ei atunci cand o revad.

The Lincoln Lawyer (Avocatul din limuzina) – Un avocat care a fost mai mereu pe drumuri, si care crede ca si-a pierdut priceperea, da de un caz socant. O adevarata oroare este invaluita in banii celui care a comis-o. O drama cu o poveste de pe bancile tribunalelor.

8 aprilie

Red Riding Hood (Scufita Rosie) – Direct de la regizoarea filmului Twilight, o adaptare a cunoscutului basm la trendul actual cu vampiri, varcolaci, iar in acest caz cu lupi.

Animals United (Echipa trasnitilor) – O animatie cu multe animale, care se desfasoara undeva in Africa, intr-un paradis al animalelor. Insa fiind amenintat, paradisul trebuie salvat.

15 aprilie

Rio – Alta animatie, de data asta cu un papagal care evadeaza din colivia lui plictisitoare si pleaca in aventura vietii lui in… Rio.

Source Code (Transfer de identitate) – Ceva de genul filmului “Deja Vu”, si daca nu cumva merg prea departe, “Inception”. Un thriller in care printr-un experiment guvernamental este creeat un program cu ajutorul caruia poate fi preluata o identitate.

Scream 4 (Cosmarul Continua) – Cred ca mai multi ii stiti dupa ce ati vazut filmul care parodiaza primele parti ale acestuia, este vorba de Scarry Movie. Franciza continua cu inca o runda, in care ucigasul este hotarat sa elimine toti supravietuitorii masacrului.

22 aprilie

127 Hours (127 de ore) – Lansat de mult timp peste Ocean si nominalizat la premiul cel mare de la Oscar 2011. Detalii in recenzie.

Paul (Un extraterestru fugit de-acasa) – O comedie animata, SF. Un extraterestru evadeaza dintr-o baza de experimente, si da peste doi tocilari veniti intr-o zona unde au fost vazute des OZN-uri.

Hall Pass (Concediu de la casnicie ) – Sunt satul de astfel de filme. Dupa titlu va dati seama despre este vorba in comedia asta in regia fratilor Farrelly ( Dumb & Dumber 1944).

29 aprilie

Fast Five – seria “Furios si Iute” are o noua parte. Cu Vin Diesel, Jordana Brewster si Roman Pearce. O distributie perfecta pentru o actiune reusita.

Nasa – Virgil Nicolaescu si Jesús del Cerro regizeaza acest film in care Jenifer ( Whitney Anderson) preia treburile mafiote dupa ce sotul ei este arestat.

Multe animatii, multa comedie si multe premiere. Vizionare placuta!
Trailerul lunii, Hop-Top

Leave a Reply