Plănuiți vacanța perfectă

Majoritatea dintre noi ne programăm cel puțin o vacanță pe an. Visăm la ziua în care decolăm spre destinația aleasă cu mult timp înainte să ne anunțăm șeful că vrem concediu. Vara este momentul perfect pentru concediu. E prea cald să muncești, așa că cel mai bine ne întindem pe șezlong la soare, în țară sau chiar în afara ei.

Eu personal vă recomand vacanțele în străinătate cu toate că sunt puțin mai scumpe (în ciuda celor spuse de alții). Condițiile sunt mult superioare și nu veți pleca niciodată dezamăgiți de servicii. Bineînțeles că nu garantez pentru fiecare hotel, însă eu nu am avut niciodată surprize. Și încă un sfat: alegeți în primul ca destinații țări din Europa. Cele cu ieșire la Marea Mediteraneană sunt superbe.

Pentru planurile de vacanță există site-uri construite sub forma unui ghid care vă ajută să vă plănuiți mult mai ușor vacanța. Tot cu ajutorul acestora puteți găsi cele mai bune oferte pentru Hoteluri și biletele de avion. Dacă vă rupeți puțin mai mult din timpul liber și căutați printre toate ofertele, veți face economii importante, iar o economie la cazare sau biletele de avion înseamnă mai mulți bani de cheltuit în vacanță.

Credeți-mă că sunt atât de multe atracții care vă vor lua ochii și bineînțeles banii din portofele. Nu uitați că vacanță nu înseamnă doar cazare, mâncare și transport. În cele din urmă distracția face toți banii. Iar prin distracție fiecare înțelege ce dorește: de la gustatul mâncărurilor tradiționale până la mersul în cluburile care se închid dimineața la răsărit. E o chestie de alegere.

Încercați să fiți flexibili în ceea ce privește destinațiile pentru că aveți de unde alege. Citiți recenzii, povești din vacanțele altora, bloguri de călătorii sau forumuri.
Informarea este foarte importantă. Oferiți ceva timp planurilor și nu acceptați ofertele din prima, căutați și iar căutați. Oricum aveți la dispoziție 11 luni. Nu știu ce să spun de ofertele last minute pentru că nu am experimentat așa ceva până acum, dar sună foarte bine.

Și încă un sfat, dacă o ofertă sună prea bine pentru a fi reală, informați-vă mai mult în legătură cu agenția care vă vinde biletele și care vă face rezervările. Escrocii sunt peste tot și nu cred că vreți să vă ratați concediul.

Pentru cei care iubesc plajele, puteți alege insula Cipru, o destinație superbă cu niște oameni minunați. Vă garantez asta pentru eu sunt aici pentru a doua oară. Următoarea mea destinație este Londra – sper să ajung acolo cât mai repede.

Aștept să îmi povestiți pe scurt despre ultima voastră destinați de vacanță și unde doriți să mergeți vara asta.

Leave a Reply