Intrebari frecvente despre mierea de manuka

Din ce in ce mai multe persoane sunt tentate sa isi indrepte atentia spre magazinul Vegis pentru a-si cumpara Miere De Manuka 16+ RAW 100% Naturala, dat fiind faptul ca odata cu trecerea timpului au aparut atat de multe informatii legate despre aceasta miere.

In primul rand, precizam faptul ca magazinul anterior amintit, comercializeaza mierea de manuka, care este o miere raw (cruda), nepasteurizata si fara organisme modificate genetic ce provine din florile speciilor de arbori Leptospermum (originari din Noua Zeelanda si Australia), mai exact din nectarul florilor pe care albinele il aduna.

Mierea de manuka monoflorala (Monofloral) KFactor 16 are in compozitia sa o cantitate de minim 75% granule de polen manuka, dar si efecte antibacteriene si antioxidante puternice, si nu in ultimul rand proprietati de intarire a imunitatii.

Pentru ca oamenii au atat de multe curiozitati despre acest tip de miere, vom prezenta cateva intrebari si raspunsuri populare despre aceasta. Haideti sa vedem asadar despre ce este vorba.

Mierea de manuka sustin sanatatea digestiva?

Cercetarile au aratat de asemenea, potentialul avut de mierea de manuka de a ajuta la protejarea impotriva ulcerului gastric, prin asigurarea unui efect antiinflamator.

De asemenea, acesta ofera un potential prebiotic, care contine o hrana nedestinabila cunoscuta sub numele de oligozaharida, care ajuta la imbunatatirea nivelului de bacterii “bune” in sistemul nostru digestiv, inclusiv in populatiile de bifidobacterii si lactobacili.

In plus, exista unele dovezi ale puterii detinuta de mierea de manuka pentru a ajuta la tratarea altor infectii intestinale de tulpini, cum ar fi clostridium difficile, care a fost legata de conditii cum ar fi colita, precum si helicobacter pylori, care poate provoca ulcere si reflux de acid.

Aceasta miere poate ajuta la vindecarea ranilor?

Mierea din manuka devine probabil cea mai cunoscuta pentru proprietatile sale de vindecare a ranilor, deoarece atunci cand este aplicata direct pe o rana, poate imbunatati procesul de vindecare si reduce durerea – atat de mult incat Administratia americana pentru alimente si medicamente a aprobat-o ca optiune pentru rana tratament in 2015.

Mierea de manuka ofera in mod colectiv proprietati antimicrobiene, antioxidante si antiinflamatoare, pe care studiile le-au aratat ca pot oferi capacitati de vindecare a ranilor in regenerarea tisulara, rani acute si arsuri superficiale cu grosime partiala, ulcerelor diabetice si plagilor pleoapelor, de exemplu postoperator.

Indeparteaza durerea in gat

O miere calda si o bautura de lamaie este un remediu pentru o raceala timpurie, dar studiile au sustinut aceasta afirmatie. Un studiu realizat in 2010 a constatat ca mierea a fost mai eficace la tusea la copii decat la suprimarea tusei de tip over-the-counter.

Acest lucru a fost urmat de noi orientari in 2018 de la Institutul National pentru Sanatate si Ingrijire Excelenta (NICE si Sanatate Publica Anglia (PHE), pentru a utiliza mierea ca un tratament de prima linie pentru a reduce simptomele unei tuse pe termen scurt.

Mierea de manuka ofera proprietati antivirale?

Un studiu din 2014 privind mierea de manuka a constatat ca in vitro, acesta a inhibat eficient virusurile gripale, iar un alt studiu a constatat ca a avut o activitate in vitro semnificativa impotriva sindrilei. Cu toate acestea, este nevoie de mai multe cercetari in acest domeniu inainte de a se putea trage concluzii ferme, deoarece inca nu s-au efectuat studii la om.

Leave a Reply