Incarcatoare laptop la preturi avantajoase

Laptopurile sunt foarte utile cand vreti sa lucrati atunci cand sunteti in deplasare sau pe drum. Dar daca nu folositi incarcatoare laptop potrivite pot aparea probleme.

Principala caracteristica a unui laptop este faptul ca il poti lua cu tine oriunde vrei. Dar uneori poate fi dificil sa-ti aduci aminte sa iei si incarcatorul cu tine. Vi s-a intamplat vreodata? Sa plecati fara incarcatorul de la laptop si sa nu-l puteti folosi in concediu? Incarcatoarele laptop sunt accesorii pe cat de esentiale pe atat de neglijate. Sa ne gandim doar la faptul ca cei mai multi dintre noi, atunci cand conectam laptopul la priza, facem acest lucru in graba si nu verificam daca firul de la incarcator este bine intins. Da, cablul nu trebuie sa fie strangulat iar mufa de la alimentator trebuie sa intre firesc si usor in laptop. Atunci cand folositi laptopul pe incarcator in pat riscati sa-i stricati mufa de alimentare daca ea nu are o pozitie buna si nu se cupleaza in mod corespunzator.

Avand in vedere ca incarcatoarele de laptopuri sunt accesorii ieftine si ca pot fi uitate din graba, destul de multe persoane prefera sa cumpere un al doilea incarcator pe care sa-l foloseasca in masina (incarcatoare auto), la birou, in deplasare, concediu etc. Este mai sigur sa stii ca ai un incarcator suplimentar care isi are locul in buzunarul de la geanta de laptop.

Cand vine vorba despre achizitionarea de incarcatoare laptop de schimb, este vital sa cumparati alimentatoare de buna calitate. Asta pentru ca exista pe piata incarcatoare de laptop contrafacute care nu respecta reglementarile de siguranta si care au in componenta piese de slaba calitate, ceea ce poate duce la incendii, socuri electrice si alte accidente.

Daca sunteti in cautarea unui magazin cu incarcatoare laptop va recomandam www.laptopstrong.ro, unde exista stocuri permanente de alimentatoare de priza si auto.

Incarcatoare laptop Acer
Sunt bine-cunoscute pentru faptul ca sunt compacte, elegante si de buna calitate. Mai ales incarcatoare din gama Acer Aspire sunt apreciate in randul utilizatorilor persoane fizice si firme mici. Pe site-ul laptopstrong.ro incarcatoarele pentru Acer au preturi cuprinse intre 75 si 130 de lei. Astfel incarcatoarele de 19V si 3.42A costa 75 de lei, cele de 19V cu 6.3A au pret de 130 de lei si cel de 19V cu 4.74A este la 100 lei.

Toate aceste incarcatoare au aceleasi specificatii ca si incarcatoarele originale si vin insotite de garantie. Toti clientii care au comandat aceste incarcatoare pana acum s-au declarat multumiti de faptul ca produsele sunt impecabile si se potrivesc perfect cu laptopul pe care il au. Va asteptam si pe dumneavoastra pe site.

Leave a Reply