In ce scopuri folosim tableta?

In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane renunta la ideea de mai utiliza laptopurile si PC-urile, pentru a utiliza dispozitivele mobile, iar aici discutam despre telefoane mobile si tablete.

Multi sunt cei care cauta tablete ieftine pe Vexio.ro pe care sa le foloseasca pentru a viziona filme online, pentru a naviga pe internet sau chiar pentru a se juca.

Tabletle au ecranele mai mari decat telefoanele mobile, asa ca este firesc ca utilizatorii sa foloseasca aceste dispozitive mobile pentru a se uita la filme atunci cand stau in pat. Tabletele pot fi transportate de acasa la servici, asa ca persoanele care merg la servici folosind transportul in comun pot urmari filme pe tableta chiar si din autobuz sau din tramvai.

Exista utilizatori care folosesc tabletele pentru jocuri. Acestia aleg sa foloseasca tabletele pentru jocuri, atat datorita faptului ca tabletele au ecranul mai mare decat telefoanele mobile, cat si datorita faptului ca isi doresc sa nu isi descarce mult prea repede telefoanele.

Multi sunt cei care aleg sa caute tot felul de informatii pe internet folosind tableta. Avand ecranul mai mare decat telefonul mobil, informatiile pot fi mai usor citite decat de pe smartphone.

Acestea sunt doar cateva dintre scopurile in care pot fi utilizate in zilele noastre tabletele. De precizat este faptul ca aceste dispozitive mobile pot avea preturi mai mici sau mai mari in functie de specificatiile tehnice, dar si in functie de numele producatorului.

Cei care isi doresc tablete foarte performante, se vor orienta spre cele care au preturi mai mari, insa aceste dispozitive vor face fata tuturor cerintelor. Exista si utilizatori care isi doresc tablete mai ieftine, iar acestea pot fi gasite la Vexio de exemplu, asa ca vom vedea cateva modele de tablete care pot fi achizitionate de la acest magazin online.

Tableta Archos Access101 Silver 10.1″ 1GB 32GB 3G Silver poate reprezenta solutia ideala pentru utilizatorii care au nevoie de un astfel de dispozitiv la un pret super atractiv. Discutam depsre o tableta cu un spatiu de stocare de 32 GB, 1 GB memorie RAM, care dispune de o baterie de 4700 mAh. Tableta are ecranul de 10.1 inch, cu o rezolutie de 1024 X 600 pixeli. Modelul procesorului este Mediatek MT8321. Intreaga lista de specificatii tehnice a dispozitivului o puteti insa descoperi atunci cand vizualizati produsul la Vexio.

Tableta TABLETA 10.1 INCH EAGLE 1068 KRUGER&MATZ de la Kruger Matzpoate reprezenta deasemenea o alegere ideala pentru acei utilizatori care au nevoie de o tableta ieftina, dar care sa faca fata fara probleme cerintelor.

Printre cele mai importante caracteristici tehnice ale acesteia amintim: Ecranul de 10,1 “, FHD 1920×1200 px, Procesorul MT6753W, 8 nuclee, frecventa max. 1,33 GHz Android 8.1 Oreo Memorie 2 RAM + 16 GB Flash Camera frontală 2 Mpx, camera spate 5 Mpx Acumulator 8000 mAh 2x nano SIM, micro SD, mufă jack de 3,5 mm, USB tip C 4G, GPS.

Acestea sunt doua modele de tablete ieftine care pot fi gasite la Vexio, insa si aici pot fi gasite tablete de la Huawei de exemplu, de la Samsung sau de la alti producatori de top, insa care au preturi mai mari.

Leave a Reply