FILM: Premierele lunii ianuarie (2011)

Anul incepe cu cateva filme, nu unele foarte asteptate, dar care probabil vor prinde la public.

7 IAN.

Tangled (O poveste incalcita) – O animatie 3D care are ca regizori pe Byron Howard (care a mai regizat si animatia Bolt) si Nathan Greno (care debuteaza in regie). Un film de familie, care se vrea o comedie muzicala.

The Tourist (Turistul) – un thriller care ii are in rolurile principale pe Angelina Jolie si Johnny Depp in regia lui Florian Henckel von Donnersmarck, un regizor german. Povestea e simpla si parca am mai vazut-o undeva anul trecut: un turist american se indragosteste in calatoria lui prin Europa de o femeie cu care va lega o poveste de dragoste in timpul unui joc mortal.

14 IAN.

Burlesque (Burlesque: Vis implinit) – un musical in care o vom vedea pe Christina Aguilera alaturi de Cher in rolul de aspiranta la faima resprectiv o deja vedeta.

Yogi Bear (Ursul Yogi) – o alta animatie 3D in regia lui Eric Brevig (Xena: Warrior Princess). Un film de aventuri care va prinde bine la publicul mic. Filmul este o combinatie intre animatie si realitate.

The Dilemma (Cum s-o dai sa fie bine?) – o comedie cu Channing Tatum (Dear John / Dragul meu John ) despre prietenia a doi barbati carora secretele le dau viata peste cap.

21 IAN.

Hereafter (Hereafter: Dincolo de viata) – in regia lui Clint Eastwood (4 premii Oscar) drama cu accente de fantastic prezinta povestea vietii a trei oameni si ideile fiecaruia despre viata de dincolo fiecare avand pierderi in familie ei apeleaza la un medium.

Love and Other Drugs – Drama intalneste din nou romanticul si rezulta comedia. Un nou film romantic comic bazat pe cartea “Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman” scrisa de Jamie Reidy.

28 IAN.

The Green Hornet (Viespea verde) – o actiune cu Seth Rogen si Cameron Diaz in care un ziarist salveaza vieti mascat sub demunirea de The Green Hornet.

Mammuth – o drama comica cu Gérard Depardieu, care insa nu promite nimic interesant.

You Will Meet A Tall Dark Stranger (Vei intalni strainul din visele tale) – din nou comedie condimentata cu love, insa de data asta mai mult o drama care prezinta povestea a doua cupluri ale caror probleme pe care le-au tot evitat incep sa iasa la suprafata si si sa le dea batai de cap. Fiecare rezolva cim poate.

Si uita asa am vazut si ce va aparea in cinema luna aceasta. Sper sa avem un an bun in cinema, vizionare placuta!

Leave a Reply