Experimenteaza relaxarea la cote inalte cu fotoliile de masaj de la Masatto

Situatiile cu care ne confruntam zi de zi in viata personala si profesionala ne pot induce o stare generala de agitatie, neliniste, stres si disconfort general. Pana si pandemia cu care inca ne confruntam si-a pus amprenta asupra starii noastre fizice si psihice.

Daca e sa vorbim strict de pandemie si de perioada in care ne-am auto-izolat, putem afirma ca am ramas cu ceva consecinte majoritatea dintre noi. Sedentarismul si izolarea au determinat schimbari atat la nivelul corpului nostru, cat si la starea noastra de spirit in general.

Vorbim aici de lipsa miscarii in primul rand. Aceasta afecteaza buna functionare a muschilor si articulatiilor. De aici rezulta durerile de cap, gat, spate, picioare si altele.

Cat despre aspectul psihic, izolarea poate provoca anxietate si depresie, in special in randul celor ce nu si-au ocupat timpul cu diverse activitati care sa le distraga atentia de la tot ceea ce se intampla la nivel global.

Specialistii ne recomanda sa ne rasfatam din cand in cand, sa ne relaxam, sa ne detensionam cu ajutorul masajului. O putem face in cadul unui salon de specialitate sau chiar in incinta caminului nostru. Cum? Cu ajutorul unui fotoliu de masaj.

Masatto – pentru fotolii de masaj de ultima generatie

Inca din 2013, magazinul online Masatto a venit in ajutorul tuturor celor ce si-au dorit sa testeze relaxarea la un alt nivel prin prisma fotoliilor de masaj. Cautand producatori de top, magazinul mentionat anterior a reusit sa aduca in atentia publicului roman modele de scaune de masaj personalizate si adaptate dupa forma corpului nostru, utilizand noile tehnologii aparute in acest domeniu.

In oferta magazinului regasim modele de fotolii pentru toate gusturile si preferintele. Vorbim aici de modele star precum Divina, Thai si Maia, dar si alte modele mai accesibile, cum ar fi Dominus, Polaris, Sirius, Atlas, Vega, Zeta si Elektra. Fiecare dintre acestea are ceva special – design, programe de masaj, sisteme integrate etc.

De ce sa alegem fotoliul de masaj?

Avantajele masajului facut de un fotoliu sunt numeroase in comparatie cu masajul de care putem avea parte la salon. In continuare vom prezenta cateva dintre acestea.

  • Facem o singura investitie pe care o amortizam intr-un timp relativ scurt.
  • Economisim timp. Nu mai este nevoie sa pierdem timp in trafic pentru a ajunge la salon, la care mai adaugam si momentele de asteptare pana sa fim preluati de catre maseur.
  • Disponibilitate – putem avea parte de masaj oricand dorim noi, chiar si zi de zi, fara a fi nevoie sa facem o programare la salon, in functie de orarul acestuia.
  • Intimitate – sedintele de masaj se vor desfasura la domiciliu, locul unde ne simtim cel mai bine, privind serialul preferat sau ascultand muzica ce ne place.
  • Avem posibilitatea de a alege dintr-o serie de programe de masaj – in acest fel in fiecare zi masajul poate fi diferit.
  • Scapam de durerile musculare si articulare si castigam o stare de bine generala.

Pentru a descoperi toate avantajele pe care fotoliile de masaj ni le aduc si pentru a descoperi fiecare model in parte, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al magazinului Masatto.

Leave a Reply