Despre băuturile energizante

bauturi-energizanteBăuturile energizante rămân în continuare un subiect controversat. Mai controversat decât consumul de cola. Astăzi nydailynews.com spune că o adolescenta de 14 ani a murit după ce a consumat un litru și jumătate de energizant în 24 de ore. Nu este important numele brandului pentru că nu vreau să stric imaginea unei companii cu tradiție în domeniu.

Din articol reiese că fata avea ceva probleme cu inima. Nu este nimic sigur, însă dacă e așa, atunci ea și-a dorit probabil să își testeze limitele. Și până la urmă contează prea puțin faptul că avea probleme cardiace, atât timp cât a consumat 1,5 litri. Pe bune? 1,5 litri?!

Energizantul are efectele lui, iar majoritatea le simțim după prima doză. Singurul energizant pe care îl consum de la noi din țară este Burn, iar din afară Shark, și asta se întâmplă foarte rar. Mai mult de jumătate de litru nu am băut niciodată. Cu toate că eu simt mai diminuat efectele cafeinei.

Așadar, proștii trebuie să aibă la dispoziție toate mijloacele să dispară. Ai combinat alcool cu energizant? Atunci… mori!

 

Leave a Reply