Design interior pentru holuri

Indiferent de marimea intrarii, mare sau mica, puteti crea un mobilier care sa va ajute la mentinerea ordinii si reducerea dezastrului, astfel incat gasirea cheilor sa nu fie o vanatoare.

A agata o oglinda este o necesitate. E perfecta pentru verificarea look-ului in ultima secunda, chiar inainte de a iesi pe usa. Iar atunci cand nu esti prea dichisit sau perfectionist, ajuta pentru a face spatiul sa para mai mare si este de mare ajutor daca ai doar un pic de spatiu cu care sa lucrezi intre camera de zi si usa. Si, poate ca nu ti-a trecut prin cap asta, insa o oglinda este buna, de asemenea, ca si oportunitate de a te organiza, mai ales daca puteti gasi o piesa cu rafturi care sa-i maximizeze functionalitatea. Nu-ti fie frica sa te uiti la oglinzile de baie, din moment ce acestea adesea ofera un fel de spatiu de depozitare in spate. Imi place mai ales oglinda de la Ikea, cea care are chiar butoane pe lateral, perfecte pentru agatat articole precum cheile.

Unii dintre noi intr-adevar iubesc sa poarta papuci de casa. Dar niciunul dintre noi nu vrea sa se impiedice de o multime aflata in mijlocul podelei sau ascunse in unghiurile moarte ale usii. Incorporeaza o statie de depozitare a pantofilor la intrare si este modul perfect de a pastra holul in afara pericolului dezordinii.

Leave a Reply