De ce sa alegi huse personalizate pentru telefoanele mobile

Daca detii deja o husa pentru telefonul iPhone si iti doresti sa ii schimbi sau sa ii imbunatatesti aspectul monoton al acesteia poti sa incerci sa o personalizezi. Sunt o multitudine de site-uri care ofera posibilitatea de personalizare insa a caror nume nu le vom preciza intrucat nu acesta este scopul articolului, ci acela de a oferi cateva sfaturi in cum poti sa iti achizitionezi mai usor o husa iPhone si sa o personalizezi astfel incat sa se potriveasca stilului si personalitatii tale, dar si nevoilor tale, fie ca sunt legate de protectie, accesibilitate sau aspect.

Mediul online ofera o serie de oportunitati nenumarate prin care poti sa iti personalizezi husa pentru telefon si poti sa alegi astfel incat sa se potriveasca bugetului, preferintelor si nevoilor tale. Din momentul in care ai gasit acel site care sa iti ofere serviciile de personalizare a husei la nivelul bugetului tau poti sa treci la a indentifica exact ce imagine vrei sa fie pusa pe husa.

In acest sens poti sa alegi o poza personala si sa o prelucrezi in functie de dimensiunile husei si ale telefonului tau, ori sa alegi dintre o varietate de design-uri deja existente pe site, ori sa folosesti programe de prelucrat imagini, care pot sa fie oferite gratis de catre site-ul respectiv. In functie de acesta, dar si de serviciile oferite, de cele mai multe ori pot sa alegi sa imprimi o husa pentru telefonul tau iPhone, Samsung ori HTC de tipul carcaselor ori cele tip flip.

Cu toate acestea, insa, anumite site-uri ofera si posibilitatea de a imprima o carcasa de tip Bumper, ceea ce este un tip de carcasa implementata cu protectie anti-soc suplimentara pentru a proteja si oferi siguranta de durata telefonului tau, inclusiv impotriva cazaturilor de la mare distanta.

De cele mai multe ori dupa ce ai ales o imagine pe care iti doresti sa o ai imprimata pe husa telefonului tau poti sa treci la prelucrarea propriu-zisa a acesteia, iar anumite site-uri care ofera servicii de personalizare a telefonului, ofera posibilitatea de lucru prin anumite programe de prelucrat imagini, cum ar fi de exemplu PhoFancy.

Aceasta posibilitate vine ca sa ajute pe acei indivizi care vor sa isi personalizeze husa intr-un mod inedit si unic insa nu se pricep sa foloseasca anumite programe mai complicate cum ar fi de exemplu Adobe Photoshop, ori Illustrator sau Corel Draw.

Din momentul in care ti-ai ales imaginea si ai si prelucrat-o dupa dorintele tale, anumite site-uri ofera si posibilitatea de a alege dintre anumite optiuni de a imprima poza, cum ar fi de jur imprejurul telefonului, ceea ce inseamna ca nu mai vei avea spatii stock ramase pe husa, iar poza va inconjura propriu-zis telefonul.

Leave a Reply