Curier în România

Odată cu creșterea comerțului online, firmele de curierat au răsărit ca și ciupercile după o ploaie de vară. E clar că nu poți ține un magazin online atâta timp cât nu ai semnat un contract cu o firmă care să îți livreze produsele direct la cumpărător acasă. Mai este și varianta livrării cu propriile mașini sau livrarea prin Poșta Română.

Eu am primit colete prin Fan Courier, prin Cargus, DPD, OTTO și ar mai fi unul de care nu îmi aduc aminte. Cu Poșta Română nu am avut tangențe, defapt a trebuit să primesc ceva, însă respectivul obiect nu a mai ajuns la mine.

Fan Courier a fost de fiecare dată cel mai rapid, însă atunci când a trebuit să trimit o chestie, au fost cam nesuferiți și mi-au adus rambursul cam târziu. Dar măcar au insistat tot timpul cu apeluri, cu toate că era sâmbătă dimineață și eu tot respingeam apelurile.

Prin restul firmelor menționate am primit mărunțișuri gen: cărți, cd-uri, haine și un acumulator. Nu am avut experiențe neplăcute cu niciuna dintre celelalte firme.

Eu vă recomand Fan Courier și Cargus, însă vă avertizez de pe acum că operatorii telefonici de la Fan sunt destul de stresați, așa că să nu vă speriați în caz că vă vor vorbi de parcă au ceva personal cu voi.

 

Leave a Reply