Cum sa porti pantofii sport in 2019

O pereche de incaltaminte ok ar trebui sa ne ofere libertate in miscare si totodata sa fie cat mai comoda. Atunci cand ne dorim insa un plus de eleganta si o tinuta cat mai sclipitoare, uitam de multe ori de capitolul comoditate, ceea ce este o greseala pe care femeile o fac frecvent.

Astfel, in urma unei zile in care incaltam o pereche de pantofi incomozi, ne alegem cu dureri de picioare insuportabile.

In schimb, atunci cand alegem sa purtam o pereche de pantofi sport ne bucuram de acea comoditate la care visam zi de zi. Oricat de mult am merge pe jos, durerile de picioare nu vor aparea asa repede.

Evident e faptul ca daca nu suntem antrenati pentru a parcurge distante foarte lungi va aparea acel disconfort. Incaltamintea sport te va ajuta si iti va proteja picioarele impotriva tensionarilor repetate.

Oricat de mult ne-am dori ca toate perechile de incaltaminte sa fie la fel de comode ca pantofii sport, din pacate acest lucru este imposibil.

Pe langa factorul de comoditate mentionam si versatilitatea oferita de multitudinea de culori si de design-urile diverse pe care le intalnim pe rafturile cu pantofi sport. Acest lucru ne ofera posibilitatea de a asorta o pereche de pantofi sport in nenumarate moduri.

Despre oportunitatile pentru asortarea pantofilor sport vom vorbi in randurile urmatoare.

Pantofii sport – incaltamintea ideala

Incaltamintea ideala ar trebui sa respecte cateva cerinte importante:

In primul rand trebuie sa se incadreze in stilul tau pe care il abordezi adesea. Apoi posibilitatile de asortare la tinutele tale ar trebui sa fie si ele numeroase. Propriile gusturi si preferinte pentru incaltaminte in general reprezinta un alt criteriu de selectie a incaltamintei ideale.

Mai important decat tendintele din moda este ca tu sa te simti chic in incaltamintea ta.

Pantofii sport merg mereu bine la jeansi

Jeansii sunt comozi si arata bine, iar pantofii sport reprezinta un tip de incaltaminte care merge mereu bine la jeansi. Mai mult decat atat, putem purta pantofi sport aproape la toate tipurile de pantaloni, ceea ce este un avantaj important al acestora.

Culori care te ajuta sa fii chic

Avem tendinta ca uneori sa ne simtim stanjenite cand purtam pantofi sport, deoarece ii consideram lipsiti de stil si eleganta. Acest sentiment este in totalitate gresit.

Pantofii sport ne pot ajuta sa aratam chic, iar acest factor il putem obtine chiar foarte simplu. Incalta o pereche de pantofi sport in nuante metalice si asorteaza-i cu cateva accesorii. Vei obtine un outfit chic fara prea multe eforturi.

Accesoriile potrivite pantofilor sport

Am stabilit deja ca pantofii sport pot fi alesi la un numar foarte mare de tinute. Dar ce accesorii sa purtam atunci cand in picioare avem acest tip de incaltaminte?

Posibilitatile sunt si in accest caz nenumarate. Putem alege o simpla bratara din piele sau chiar accesorii elegante si feminine. Trebuie sa avem grija insa ca accesoriile alese sa se incadreze in stilul tinutei pe care o imbracam si nu doar sa se potriveasca cu pantofii.

Pantofii sport au foarte mult potential si trebuie sa invatam sa profitam de acesta. Comoditatea oferita dar si originalitatea de care putem da dovada purtand pantofi sport sunt doar doua motive pentru a-i incalta mai des.

Leave a Reply