Cum poti decora frumos bradul de Craciun?

Pe masura ce se apropie sezonul festiv, in special Craciunul, este foarte frecvent ca locuintele sa fie dotate cu un brad artificial excelent si frumos. Cunoscuta pentru capacitatea sa de a oferi o atmosfera festiva mai atractiva, este foarte practica si vine in multe varietati. Asadar, pentru a va asigura ca achizitionati un brad artificial foarte bun, este recomandat sa folositi un ghid de comparatie.

In acest scop, am evaluat si testat o mare varietate de brazi artificiali si am selectat cele mai bune 7 care vor fi prezentate mai jos. Odata cu evolutia tehnologiei, au aparut noi varietati care sunt foarte calde si dau placere si va permit sa decorati orice loc doriti. Urmatorul ghid va va oferi o prezentare generala a celor mai buni brazi de Craciun artificiali. De asemenea, dar cel mai important, va va ajuta sa alegeti bradul ideal pentru nevoile voastre.

Brad luminat sau neluminat?

Brazii preiluminate economisesc timp in timpul instalarii si ofera un rezultat perfect iluminat! In plus, evitati temuta incercare de a descurca ghirlanda aprinsa. Cu toate acestea, brazii artificiali iluminati au cateva dezavantaje care nu trebuie neglijate:

Brazii preiluminate sunt mai scumpi: costa in medie cu 40 pana la 60% mai mult decat un brad neiluminat, in functie de calitatea iluminatului. Cumpararea unui sir de lumini separat, de calitate si de dimensiuni adecvate va va permite sa economisiti bani.

Perioada de garantie pentru un brad preiluminat este mai scurta: de fapt, avand in vedere prezenta unei instalatii electrice pe brad, garantia este redusa la minimum. Pe de alta parte, un brad neiluminat de calitate va fi garantat pentru o perioada mult mai lunga de timp, deoarece exista un risc foarte mic de deteriorare.

Luminitele din ghirlande se defecteaza: durata lor de viata nu este eterna, iar atunci cand o ghirlanda se defecteaza definitiv, bradul vostru va fi echipat inutil cu aceasta ghirlanda. Cu exceptia cazului in care este vorba de un bec simplu de schimbat, atunci cand ghirlanda din brad nu mai functioneaza, va fi imposibil sa va schimbati ghirlanda.

Care este locatia ideala pentru un brad de Craciun?

In primul rand, tineti cont de faptul ca bradul de Craciun va fi elementul central al decorului si cea mai puternica imagine a sezonului de Craciun timp de cateva saptamani. Asadar, amplasati-l strategic, unde toata familia se poate bucura de el. Incaperile comune, cum ar fi camera de zi sau sufrageria, sunt ideale in acest scop.

Acestea sunt, in general, camere mai mari, asa ca Mos Craciun are destul loc pentru a pune jucariile sub brad! De asemenea, ia in considerare faptul ca dimensiunea bradului de Craciun trebuie sa fie proportionala cu spatiul disponibil si cu spatiul de locuit in care intentionezi sa-l amplasezi.

Armonia si echilibrul merg mana in mana in aceasta privinta, conform BraziCraciun.net Intr-adevar, imaginati-va un brad de Craciun mic intr-o camera foarte mare: va trece complet neobservat! Pe de alta parte, un brad de Craciun mult prea mare intr-o camera mica va ocupa tot spatiul si va parea rapid ciudat.

Leave a Reply