Cum alegi imprimanta multifunctionala pentru afacerea ta

Multifunctionala este un ansamblu format din imprimanta, scanner si copiator. Toate acestea sunt inglobate intr-un singur dispozitiv, ceea ce salveaza spatiul din incapere. Este posibil sa ai nevoie de doar doua dintre ele, dar la un moment dat vei folosi si cea de-a treia functie. De asemenea, imrpimantele multifunctionale mai dispun si de fax. Cum alegi imprimanta multifunctionala pentru afacerea ta?

Aceste dispozitive sau echipamente sunt necesare la locul de munca, din varii motive. Pe langa faptul ca ai posibilitatea oricand de a scana, copia sau printa, mai poti trimite si faxuri. Imprimanta multifunctionala are capacitatea de a printa si copia mai multe pagini intr-un singur minut, insa acest lucru se alege in functie de nevoile companiei tale.

Modelul imprimantei si caracteristicile pe care aceasta le are genereaza pretul sau. Daca bugetul tau este unul restrans si totusi ai nevoie de un astfel de echipament, poti alege serviciul de inchirieri multifunctionale. Serviciul este disponibil la Tiparesc, acolo unde poti beneficia de pachete de baza, avansate si personalizate. In functie de necesitatile fiecarui client sunt disponibile numeroase modele.

Cum alegi imprimanta multifunctionala pentru afacerea ta?

In primul rand trebuie sa tii cont de tipul acesteia. Imprimantele multifunctionale sunt laser sau inkjet. Cele cu jet de cerneala au un pret mai mic decat cele laser, insa sunt potrivite in general pentru printarea imaginilor. Folosirea cernelei lichide ajuta la o mai buna calitate a imaginii, combinand culorile eficient.

Multifunctionalele laser utilizeaza raze laser ca sa creeze energie statica pe un tambur din interiorul lor. Viteza lor de printare este mai mare decat in cazul celor cu jet de cerneala, calitatea textului este mai buna, dar pretul lor este redus. Daca vrei sa ai parte doar de calitate, apeleaza la inchirierea multifunctionalei, in cazul in care nu iti permiti achizitia.

Viteza de printare este un alt factor decisiv in alegerea multifunctionalei. Aceasta trebuie sa indeplineasca toate sarcinile cu succes, fara sa fie necesara asteptarea pentru paginile printare. Pe site-ul tiparesc.com.ro ai la dispozitie mai multe tipuri de multifunctionale care pot ajunge pana la un numar de 45 de pagini pe minut (PPM). Multifunctionalele laser sunt cele mai indicate pentru volumul mare de documente, fiind mult mai rapide in acest caz.

Costul consumabilelor este un aspect vital in alegerea multifunctionalei. Tamburul imprimantelor laser este mai scump, la fel si cerneala pentru imprimantele inkjet. Poti uita complet de aceasta grija, prin serviciul de inchirieri imprimante multifunctionale Bucuresti. Chiria lunara include consumabilele, alaturi de mentenanta dispozitivului. Pentru a te asigura ca echipamentul este utilizat corect, serviciul tehnic se va ocupa de instruirea personalului. De asemenea, daca unele piese din interior necesita schimbare, echipa Tiparesc se va ocupa de inlocuirea lor.

Dimensiunile unei imprimante multifunctionale sunt destul de mari, insa in locul achizitionarii sau inchirierii a trei dispozitive, cu siguranta unul singur ramane solutia. In functie de nevoile firmei ai posibilitatea de a alege intre multifunctionale color sau monocrom, laser sau inkjet, achizitionare sau inchiriere.

Leave a Reply