Criterii de alegere a ramelor pentru ochelarii de vedere

Ochelarii de vedere sunt cea mai obisnuita forma de ochelari pentru a corecta sau a imbunatati multe tipuri de probleme de vedere. Acestia sunt un cadru care contine doua bucati de sticla sau plastic, care au fost macinate in lentile pentru a corecta erorile de refractie.

Erorile de refractie pot include tulburari de a privi departe (miopie sau miopie) si probleme de a vedea aproape (hipoplazie sau hipermetropie). Acestea pot include, de asemenea, estomparea datorita corneei in forma neregulata (astigmatism). Ochelarii lucreaza prin adaugarea sau scaderea puterii de focalizare la corneea si la lentilele ochiului.

Ei bine, lentilele ochelarilor de vedere au nevoie sa fie sustinute de rame, asa ca persoanele care urmeaza sa poarte ochelari de vedere isi pot indrepta atentia spre rame ochelari de vedere Fossil.

In cazul in care si dvs. Va aflati in aceasta situatie si trebuie sa va alegeti ramele pentru ochelarii de vedere, in mod evident trebuie sa tineti cont de cateva detalii importante pentru a face alegerea corecta. Iata care sunt criteriile in functie de care se aleg ramele ochelarilor de vedere:

Forma fetei

Exista diferite forme ale fetei, asa ca evident ca trebuie sa va indreptati atentia spre o pereche de ochelari care sa vi se potriveasca de minune din acest punct de vedere.

Fata rotunda: ramele ochelarilor de vedere care sunt patrate sau dreptunghiulare tind sa fie mai late decat o fata rotunda, motiv pentru care adauga un echilibru caracteristicilor rotunde ale fetei.

Fata ovala: Aici discutam despre rame mai largi decat in cazul fetei rotunde.

Fata patrata: Ochelarii de vedere care inmoaie unghiul si care stau la inaltime pe podul nasului sunt cei mai potriviti pe fetele patrate, in timp ce ramele unghiulare sunt de evitat.

Luati in considerare culorile care se potrivesc cu tonul pielii

La fel ca forma fetei dvs. care ajuta la determinarea cadrelor care arata cel mai bine, la fel si tonul pielii conteaza foarte mult. Mai important decat culoarea parului si mai decisiv decat culoarea ochilor, tonul pielii stabileste tonul pentru cadrele de moda ridicate. Selectati o nuanta mai aproape de tonul pielii:

Tonul cald al pielii

  • Daca aveti o piele de culoare galbena, bronzata sau aurie, aveti un ten cald. Stati departe de culori contrastante, cum ar fi pastelurile. Cadrele alb si negru nu sunt nici magulitoare. In schimb, cele mai bune culori ale cadrului pentru tine sunt testoasa usoara, nuante maro, aur sau miere, bej si verde de masline

Cool Skin Tone

  • Daca pielea are subtone roz sau albastru, aveti un ten recem asa ca alegeti nuante de negru, roz, violet, albastru, mov si gri.

Care este stilul tau de viata?

Exista rame de ochelari pentru fiecare mod de viata! Ganditi-va la activitatile pe care le veti face in timp ce purtati ochelarii. Daca sunteti activ, optati pentru rame care se pot rasuci si se indoaie fara a fi rupte. Aveti nevoie de ochelari de jocuri? Jucatorii pot alege dintr-o gama larga de cadre elegante care imbunatatesc experienta jocurilor.

Leave a Reply