Cosmetice pentru hotel ieftine

De fapt titlul ar fi trebuit sa fie Cum sa investiti in cosmetice ieftine pentru hotel, astfel incat sa maximizati beneficiile. Pana la urma scopul nu este sa cheltuiti cat mai putin cu achizitionarea de cosmetice pentru hotel, ci identificarea acelor consumabile care au cel mai bun raport calitate pret, astfel incat sa fie indragite de catre clientii care le vor folosi.

Iata cum puteti cumpara cosmetice pentru hotel ieftine:

– Comandati mai multe bucati. Mafinternational.ro va ofera cosmetice pentru hotel disponibile in seturi de 50 panala 300 de bucati. Daca veti comanda mai multe bucati, veti observa ca in unele cazuri pretul va fi mai avantajos (per bucata).

– Faceti comparatii de preturi. Pentru a compara preturile produselor de pe site, va rugam sa va creati un cont iar mai apoi veti avea acces la lista de preturi. Daca faceti comparatii cu alte cosmetice oferite de alte magazine nu uitati ca este important ca cele doua elemente de comparatie sa fie similare. Deci nu comparati un sapun de calitatea inferioara fabricat in China cu un sapun natural de lux http://www.mafinternational.ro/consumabile-hotel/articole-pentru-hotel.html?cat=536.

– Urmariti promotii si oferte speciale.

– Optati pentru grameje mai mici. Unele consumabile disponibile in oferta noastra se gasesc atat in sticlute de 20 ml cat si in sticlute de 30 ml. Incercati sa comparati cele doua variante si eventual puteti sa mergeti pe prima optiune ca sa platiti mai putin.

sampon hotel

– Alegeti un furnizor care va ofera servicii complete de livrare. La mafinternational.ro va propunem mai multe metode pentru expedierea produselor , in functie de valoarea comenzii. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

– Alegeti obiecte de toaleta generice. E adevarat ca in oferta noastra veti gasi si produse de lux, creme de corp, balsamuri, lotiuni, dar va puteti lipsi de acestea (cel putin o perioada) daca doriti sa va incadrati intr-un buget mai mic. Pur si simplu optati pentru un sapunel si un sampon (sau 2 in 1 sampon cu balsam).

– Solicitati mostre gratuite. Daca nu ati facut inca o prima comanda si doriti sa aflati cum sunt anumite produse, puteti sa ne solicitati cateva mostre gratuite. Acesta va pot ajuta sa va orientati mai bine in ceea ce priveste selectarea celor mai potrivite cosmetice pentru hotel.

– Fiti atent la ceea ce se consuma in hotel. Daca unii clienti nu au folosit deloc sapunul sau gelul de dus (pentru ca aveau deja in bagaje cosmeticele proprii) le puteti pastra pentru o alta camera.

– Cumparati un singur brand pentru intreg hotelul. In acest mod va fi mult mai usor sa plasati comanda si sa beneficiati de cele mai bune preturi (avand in vedere ca veti solicita o cantitate mai mare).

Si dumneavoastra cautati cosmetice pentru hotel foarte ieftin?

Leave a Reply