Containere modulare sanitare

In cadrul organizarilor de santiere, in zilele noastre, se folosesc containerele modulare, acestea caracterizandu-se printr-o constructie sudata care are rolul de a le asigura acestora rezistenta si robustetea chiar si dupa mult timp.

Aceste containere modulare sunt unele termoizolate, pentru termoizolarea lor folosindu-se panouri sandwich realizate cu spuma poliuretanica cu o grosime de aproximativ 60 mm. Panourile sandwich sunt folosite atat la pardoseala, cat si la pereti si acoperis, astfel ridicandu-se protectia termica in cazul acestora.

Bineinteles ca aceste containere numite containere modulare pot fi de mai multe feluri, iar printre acestea se numara containerele modulare sanitare, containerele modulare birou, containerele modulare de locuit, containerele modulare vestiar etc.

Containerele modulare sanitare sunt folosite in cadrul santierelor, al expozitiilor, organizarilor de evenimente etc. Pentru toate aceste situatii, containerele modulare sanitare pot fi realizate cu 6 wc-uri sau 6 dusuri, dar si containere modulare sanitare mixte, in cadrul carora pot exista atat wc-uri, cat si dusuri, in functie de cererea clientului.

Si tot in functie de dorintele clientului, aceste containere modulare sanitare pot fi dotate chiar si suplimentar. Aceste tipuri de containere pot avea dotari ce tin de ferestre, usi, compartimentari, bai simple sau complete, instalatii de incalzire- racire si chiar si instalatii electrice la comanda.

Avantajele pe care le prezinta aceste tipuri de containere modulare le face pe acestea din ce in ce mai dorite de majoritatea firmelor din tara noastra. Printre aceste avantaje se numara instalarea usoara si rapida a acestora.

Deoarece sunt dotate cu niste carlige pentru a putea fi manevrate destul de usor cu ajutorul unei macarale, acestea pot fi amplasate absolut oriunde, chiar si pe suprafete instabile sau pe terenuri plane si inclinate. Tot un avantaj il reprezinta si faptul ca aceste containere modulare sunt izolate atat termic, cat si fonic. Izolarea termica este oferita, in mare parte, de catre acoperisul acestora.

Atunci cand se doreste achizitionare unor containere modulare pentru locuit, se poate opta pentru o varianta pe cat de ieftina, pe atat de simpla, in care interiorul este realizat din panouri de tip sandwich, lucru care le da acestora un aspect destul de curat si placut.

Insa, atunci cand se doresc astfel de containere cu niste pereti mult mai bine izolati, se poate opta pentru varianta in care peretii din interior sunt placati cu PAL, aspect care poate da acestora un cadru mult mai intim. Bineinteles ca mai exista si tipuri de izolatii ale acestora care sunt realizate cu ajutorul gips- cartonului, insa acestea nu sunt foarte dorite in randul clientilor.

Acestea reprezinta tipurile de containere modulare cele mai dorite in randul clientilor din tara noastra, deoarece sunt cele mai simple de realizat, au un pret destul de bun si pot fi amplasate pe absolut orice suprafete.

Leave a Reply