Ceilalți și problemele noastre

Problema este veche de când lumea, iar în acest articol nu voi face referire la micile bârfe dintre prieteni sau dintre colegii de la serviciu. E vorba de problemele pe care le avem și nu dorim să le împărtășim cu nimeni, probleme de care (cel puțin încercăm) să ne ocupăm singuri, să le facem față fără ajutorul nimănui și asta din motive personale care pot include neîncrederea în cei din jurul nostru. Tot timpul avem probleme cu care trebuie să ne luptăm fără ajutorul altora.

Deranjant este că nu toți avem stofă de actori și prin urmare nu putem mima viața perfectă. Ne scapă o scânteiere și boom!, problema noastră devine una de interes general.

E adevărat? Cum de s-a întâmplat asta? Ce ai de gând să faci? Eu nu sunt de acord cu asta. Eu cred că… Eu dacă aș fi în locul tău…i dont care Ceilalți și problemele noastre

Nu mă interesează. Dacă aveam de gând să discut cu tine despre asta, îți dădeam un SMS, te sunam sau te chemam la o întâlnire. Așa că apucă-te de udat florile, de făcut curat în șifonier, de tuns iarba, aruncă de pe balcon cutiile alea care te incomodează, dă cu aspiratorul, sună-ți un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult timp, mergi în parc și admiră frizura copacilor… nu știu, fă ceva legat de viața ta! Da, știu că tu le știi pe toate, dar lasă-mă și pe mine să învăț!

În concluzie, oamenii se bagă în problemele noastre cu forța, cu toate că acțiunile noastre nu le afectează în niciun fel viața. Ei vor dormi la fel. Dar brusc viața noastră este mai interesantă decât a lor.

Leave a Reply