Ce sunt linkurile interne?

Crearea legaturilor interne reprezinta procesul prin care un text al unei pagini web este legat de o alta pagina din site-ul dumneavoastra. Aceste legaturi interne sunt deosebit de importante cand vorbim de promovare site seo.

Adaugarea linkurilor relevante in cadrul textului este un lucru util pentru vizitatori si cheia pentru strategia generala de optimizare a a site-ului pentru motoarele de cautare. Cu putina atentie puteti folosi cele mai populare pagini web ale site-ului pentru a directiona trafic spre acele pagini care sunt mai putin vizitate.

De ce sunt atat de importante linkurile interne in promovare site seo?

– Ii ajuta pe vizitatori sa navigheze mai usor pe site.
– Sporesc rankingul paginilor din site.
– Ajuta la crearea unei structuri ierarhice a informatiilor de pe site.

Sa discutam putin despre ce inseamna sa adaugam un link pe site. Indiferent de sistemul de management al continutului pe care il utilizati in prezent, procesul de adaugare a linkurilor este aproape la fel.

Iata pasii:

1. Accesati caracteristicile administrative ale site-ului pentru a alege o pagina in care doriti sa adaugati un link.
2. Cand ajungeti pe pagina dorita, derulati spre sectiunea de “continut”.
3. Evidentiati textul pe care doriti sa-l utilizati pentru crearea unui link.
4. Dati click pe pictograma hyperlink
5. Introduceti adresa URL a paginii spre care doriti sa directionati legatura.

Sfaturi privind linkurile interne

Doriti promovare site seo? Nu uitati sa creati in interiorul site-ului cateva linkuri intre pagini. Statisticile arata ca acestea aduc beneficii importante pentru cresterea vizibilitatii website-ului in mediul online.

Iata cateva sfaturi utile:

1. Optimizati textul ancora. Aveti nevoie de ajutor pentru a identifica cele mai bune cuvinte cheie pentru site-ul dumneavoastra si pentru optimizarea textelor ancora? Pentru promovare site seo sunati la 0729.55.37.91 .

2. Adaugati linkuri relevante. Asigurati-va ca linkurile pe care le adaugati paginilor sunt reprezentative ca si informatii pentru vizitatorii prezenti pe site.

3. Directionati traficul. Aveti o pagina sau cateva pagini pe site care nu au trafic bun, dar care sunt extrem de importante pentru activitatea pe care o desfasurati? In aceasta situatie trebuie sa incercati sa faceti trimiteri la aceste pagini dinpaginile care primesc mai multe vizite. O firma de promovare site seo poate face o analiza a site-ului dumneavoastra si poate determina rapid ce pagini primesc cel mai mult trafic.

Nu stiti sigur daca site-ul dumneavoastra este corect optimizat pentru motoarele de cautare? Noi va putem ajuta! Va putem analiza site-ul pentru a determina a apoi cele mai bune tehnici de optimizare, astfel incat sa puteti ocupa o pozitie superioara in motoarele de cautare. Contactati-ne azi pentru un plus de vizibilitate online!

Leave a Reply