Cat de utila este folia de protectie pentru iPhone 6S?

Va intrebati daca ar fi eficient sa cumparati o folie de protectie pentru display iphone 6s? Adevarul este ca acest model este prevazut cu un display foarte rezistent la zgarieturi, dar nu este indestructibil cand vine vorba de scurgerile de lichid.

Prin urmare, displayul iphone 6s este deja foarte bine protejat. Cu toate aceste multi utilizatori considera ca au nevoie de protectie suplimentara. Chiar daca ihone 6s este protejat de Gorilla Glass, care este foarte rezistenta la zgarieturi, vine o vreme cand ecranul poate sa nu faca fata presiunilor si zgarieturilor. De exemplu, daca obisnuiti sa tineti iPhone-ul in acelasi buzunar cu cheile, exista riscul ca ecranul sa aiba de suferit. In timp veti observa ca se vor forma zgarituri pe display.

Pe de alta parte, daca sunteti mereu precaut in ceea ce priveste ecranul tactil al iPhone-ului dumneavoastra, oare mai este nevoie sa cumparati o folie de protectie a ecranului?

Displayul iPhone 6s este deja rezistent la zgarieturi
Ecranul este deja monostratat si pregatit sa faca fata zgarieturilor si presiunii. Dar acest lucru nu este valabil in orice situatie. Daca exista obiecte ascutite care preseaza constant pe display, cu siguranta acesta va ceda la un moment dat si va veti trezi cu un display zgariat.

In majoritatea cazurilor nu e nevoie sa folositi o folie de protectie pentru display iPhone 6S, mai ales daca sunteti atent la modul in care il folositi si cum il pastrati. Daca nu v-ati lasat niciodata cheile sau alt obiect ascutit deasupra telefonului si va faceti griji ca ati putea sa-i zgariati ecranul cu unghiile, cel mai probabil nu aveti nevoie de o folie de protectie suplimentara.

Cu toate acestea, in cel mai rau caz exista riscul sa va scapati telefonul si sa se sparga ecranul. In aceste situatii, foliile de protectie pot fi utile iar telefonul poate scapa cu displayul intreg.

Trebuie sa retineti ca nu toate foliile de protectie sunt la fel. Exista mai multe tipuri. Cu toate acestea, cele mai multe din ele sunt realizate dintr-o folie subtire de plastic, flexibila care se lipeste pe ecranul telefonului cu ajutorul unui adeziv sau doar prin electricitate statica.

Cele mai scumpe folii de protectie sunt fabricate din sticla. Sunt de fapt folii extrem de subtiri din sticla care va ofera aceeasi senzatie la atingere ca si cum ati folosi displayul fara folie.

In concluzie, avand in vedere ca foliile de protectie pentru display iPhone 6s sunt destul de ieftine, se merita sa cumparati una si sa o folositi. Chiar daca displayul acestui smartphone este foarte rezistent, in service gsm smartmobitel ajung frecvent cazuri de displayuri zgariate sau sparte, care necesita inlocuire.

Pentru inlocuire display iPhone 6S sunati la 0720 929 292

Leave a Reply