Care sunt cele mai interesante locuri din Thailanda?

Doriti sa aveti parte de o vacanta de vis si nu stiti ce destinatie sa alegeti? Travel Matters va duce in Thailanda, acolo unde puteti petrece clipe de neuitat, alaturi de persoana iubita, alaturi de familie sau alaturi de cine doriti sa va insoteasca.

De ce Thailanda? Ei bine, foarte multi romani aleg sa viziteze tari europene, asa ca puteti alege aceasta destinatie exotica de vacanta, pentru a trai clipe de vis si experiente unice alaturi de cei care va insotesc. Puteti descoperi locuri minunate, precum cele pe care le vom prezenta in urmatoarele randuri.

Koh Chang

Aceasta trebuie sa fie una dintre cele mai bune insule si una dintre primele locuri de vizitat in Thailanda. Cand va planificati o evadare in insula, trebuie sa stiti ca majoritatea calatorilor cred ca se indreapta spre sud catre Insulele Andaman sau catre trioul din sudul Golfului (Samui, Phangan & Tao), dar exista cateva locuri minunate in Golful de Nord din Thailanda! Koh Chang (insula elefantului) este o astfel de destinatie.

In ciuda faptului ca a devenit mai populara de-a lungul anilor, aceasta insula montana isi pastreaza in continuare vibratia, in functie de locul pe care il vizitati pe insula.

Plaja White Sands este cea mai aglomerata plaja de pe insula, cu cele mai multe statiuni, exista inca o scena de backpacker la capatul indepartat al nordului, cu cabane disponibile pentru chirie.

Daca cautati petreceri, atunci veti dori sa va indreptati spre Plaja Lonely. Daca va aflati in cautarea unui loc racoros, va puteti indrepta spre Bang Bao Beach si satele din sud-est.

Ca si in multe insule din Thailanda, cel mai bun mod de a ajunge si de a explora Koh Chang este pe motocicleta. Exista mai mult de 5 cascade pe Koh Chang, multe dintre ele pe coasta de est, care pot fi explorate cu motocicleta. Alte zile pot fi petrecute cu snorkelingul, pescuitul, scufundarea, navigarea, sau doar relaxarea intr-un hamac de pe plaja.

Khao Lak

Situat in minunata zona Andaman, Khao Lak ofera calatorilor o vacanta diversa. Indiferent daca doriti sa va relaxati pe plaja, sa calariti, sa vizitati cascade sau sa faceti excursii de o zi minunate spre insulele offshore, gasi pe Khao Lak ceva pe placul dvs.

Din pacate, aceasta insula a fost lovita din greu in timpul tsunamiului din 2004, cu aproximativ 4000 de decese, insa precizam faptul ca in aceste zile exista un sistem adecvat de avertizare a tsunami-ului, si rute de evacuare, de asemenea. Din cauza acestei tragedii, exista un muzeu amenajat pentru vizitatori pentru a intelege mai bine ce s-a intamplat in 2004.

Plajele din Khao Lak sunt uimitoare, parcurile nationale sunt un loc minunat pentru drumetii si salbatice, iar numeroasele cascade sunt un loc minunat pentru relaxare si racoare.

Puteti si sa faceti niste scufundari epice in jurul Insulelor Similan si Surin! Pentru a manca, veti gasi o piata de noapte excelenta si restaurante fantastice cu fructe de mare. Indiferent de dezastrul natural trecut, acesta este inca unul dintre cele mai bune locuri de vizitat in Thailanda daca cautati o vacanta relaxanta.

Asadar, acestea sunt doua dintre minunatele locuri pe care este indicat sa le vizitati intr-o vacanta in Thailanda, insa nici capitala tarii (Bangkok nu trebuie ratata).

Leave a Reply