Care sunt aplicatiile Android de top?

Aplicatii Android utile sunt foarte apreciate de clienti. Whatsapp reprezinta una din cele mai cunoscute aplicatii de chat pentru Android.

Aceasta aplicatie este instalata de 1 miliard de ori si se deosebeste prin interfata simpla, prietenoasa, dar se deosebeste si datorita update-urilor constante pe baza carora sunt realizate numeroase imbunatatiri.

Conversatiile sunt criptate, deci nivelul de securitate este sporit si poti initia si apeluri folosind conexiunea Wi-Fi.

Una din cele mai bune aplicatii Android este Fleksy. Aceasta este considerata una din cele mai utile aplicatii pentru tastatura. Imbunatateste experienta utilizatorului, permitandu-i acestuia o scriere mult mai cursiva, rapida si totodata lipsita de greseli.

Aceasta aplicatie Android se afla in topul aplicatiilor, dispunand de tot felul de detalii care se dovedesc a fi extrem de eficiente.

De exemplu, pentru a sterge o bucata de text, majoritatea tastaturilor necesita apasarea indelungata pe butonul Delete.

In schimb aplicatia Fleksy se deosebeste prin faptul ca stergerea textului poate fi realizata mai rapid si mai controlat printr-o miscare a degetului in directia textului pe care doriti sa il stergeti.

In topul aplicatiilor Android exista si Here WeGo Maps. Aceasta aplicatie este una gratuita pentru Android, care se aseamana bine cunoscutului Google Maps.

Aplicatia Android este extrem de utila atat pentru calatorii extinse, cat si pentru deplasarea catre locul de munca zi de zi, fiind usor de folosit in cazul mijloacelor de transport in comun, dar si a autoturismului propriu.

Aceasta aplicatie de top pentru Android va ofera toate indrumarile de care aveti nevoie la fiecare pas. Totodata aplicatia iti ofera detalii cu privire la ruta aleasa, imprejurimi si totodata la accesibilitatea transportului in comun.

Deosebirea fata de aplicatia Google Maps este aceea ca vi se ofera posibilitatea de a descarca harti intregi si totodata de a naviga pe baza acestora, chiar in lipsa conexiunii la Internet.

O alta aplicatie de top pentru Android care va pune la dispozitie toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a edita pozele realizate este PhotoDirector.

Aplicatia va ofera posibilitatea de a edita imagini rapid, utilizand numeroase filtre. De la includerea unor bule de text, pana la editarea contrastului si a luminozitatii, toate acestea reprezinta editarea imaginilor foarte rapid.

VLC Player reprezinta o aplicatie de top pentru Android, care este excelenta pentru vizualizarea unor filme si a unor seriale. Aceasta aplicatie este gratuita si totodata utila prin faptul ca suporta orice tip de fisiere de tip multimedia, oferindu-ti posibilitatea de a vizualiza filme prin streaming.

Are o interfata prietenoasa, care este usor de folosit, fiind potrivita pentru oricine si nu in ultimul rand, nu contine reclame care va intrerup vizionarea.

Aplicatia de top Poweramp se deosebeste de celelalte aplicatii de muzica la care puteti avea la fel de bine acces, deoarece va permite sa modificati elementele unor melodii in functie de preferintele dumneavoastra.

Astfel, puteti avea posibilitatea de a creste volumul basului sau al oricaror alte instrumente. In plus, aceasta aplicatie suporta orice tip de fisier si va scuteste de timpul pe care il veti petrece convertind melodiile preferate.

Leave a Reply