Care e cea mai buna pompa piscina 1 KW?

Piscina sau jacuzzi-ul, precum si orice alt tip de bazin care are nevoie de o pompa piscina 1 kw, este o parte importanta a casei si, drept urmare, trebuie sa beneficieze de cele mai bune solutii pentur siguranta si intretinere.

Care e cea mai buna pompa piscina 1 KW?

Este aproape imposibil sa faci un top pentru pompa piscina 1 kw, data fiind multitudinea lor atat ca firme, marci, cat si ca posibilitati si caracteristici.

De aceea, fiecare nevoie aproape ca isi gaseste o solutie personalizata, ceva care sa se potriveasca perfect si sa raspunda pozitiv tuturor cerintelor.

In ultimii ani foarte multe lucruri au fost imbunatatite la o pompa piscina 1 kw. Faptul ca sunt cerute din ce in ce mai des nu doar de catre hoteluri sau resorturi, ci de catre persoane particulare, care isi amenajeaza acasa piscine personale sau saune si bai cu jacuzzi, cazi cu hidromasaj, a facut ca pompele piscina 1 KW sa fie mai multe si de folosinta nonindustriala.

Ce trebuie sa aiba o pompa piscina 1 KW pentru a fi potrivita acasa?

Pentru a fi potrivita acasa, pompa piscina 1 KW trebuie in primul rand sa fie construita, fabricata pentru mers continuu. Este o caracteristica pe care celelalte pompe nu o au, de aceea, pentru piscina sau cada cu hidromasaj, pompa trebuie sa indeplineasca aceasta cerinta.

De asemenea, un alt aspect important este ca pompa trebuie sa aiba prefiltru si, de asemenea, sa se poata alimenta la o tensiune de 220 V. Foarte multe pompe piscine se alimenteaza la 320 V, fiind de uz industrial.

Un exemplu de pompa piscina 1 KW, special conceputa pentru uzul casnic este cea de la IBO Pompy, din Polonia, care, pe langa faptul ca a fost special conceputa sa functioneze fara intrerupere, are prefiltru si se alimenteaza la 220 V, are o putere de 1100 W si o greutate de 11 kilograme.

Pompa  piscina cu prefiltru SWIM 100 despre care discutam, poate sa pompeze apa pana la o inaltime maxima de 17 metri si poate sa suporte un debit de 23 de metri cubi pe ora, ceea ce este un debit foarte foarte bun.

Temperatura apei pentru care a fost conceputa pompa piscina 1 kw este de maxim 50 de grade Celsius. Pe langa toate acestea, pompa mai beneficiaza si de garantie timp de doi ani de zile, atat pentru cumparatorii persoane fizice cat si pentru cumparatorii persoane juridice.

Este bine de retinut ca atunci cand se face achizitia unui asemenea echipament, trebuie discutat intai cu personalul de specialitate, fie reprezentantul firmei care instaleaza sau monteaza piscina sau cada cu hidromasaj, pentru a vedea ce racord de prindere trebuie si eventual ce alte date tehnice mai sunt necesare.

De foarte multe ori dimensiunea racordului pompei nu se potriveste cu dimensiunea racordului piscinei si necesita inca un drum la magazin sau returnarea produsului pentru a fi inlocuit cu unul corespunzator.

Este bine ca aceste detalii sa fie stiute pentru a evita aceste situatii neplacute si pentru a nu intarzia, mai ales pe timp de vara torida, placerea de a face o baie in piscina, mai ales daca o asteapta niste copii

Leave a Reply