Blogul a fost relansat

Uneori schimbările sunt benefice. Ne motivează și ne inspiră. Îl ultima vreme am prioritizat munca pe blog și tocmai de aceea am simțit nevoia unui refresh. Blogul este în momentul de față mai important decât a fost vreodată. Peste mai puțin de de două luni împlinesc 5 ani de când scriu pe ep blog. Un alt motiv pentru care am simțit nevoia schimbării este faptul că statisticile nu mint (prietenii știu de ce).

logo_epblogro_2013

Ce am schimbat?

În primul rând tema. La asta m-am gândit prima dată. Vechea temă era depășită. Consider că în 2013 ai nevoie de o temă responsive pentru că oamenii te citesc de pe o mulțime de device-uri. Blogul trebuie să se adapteze perfect oricărei rezoluții.

Logo-ul este și el nou. Ceva mai simplu, mai ușor de ținut minte și cu siguranță mai ușor de recunoscut.

Sloganul prima reacție era mai potrivit unui site de știri. Despre online și offline este ideal pentru că ilustrează caracterul general al blogului.

Am eliminat posibilitatea de a comenta prin intermediul paginii de facebook. Utiliza prea multe resurse și nu este o metodă prea populară de a lăsa comentarii pe bloguri. În final, blogul se încarcă mai repede.

Per total, mie îmi place ce a ieșit wlEmoticon smile4 Blogul a fost relansat Sper că și vouă.

Leave a Reply