Bătăliile Politice mai importante decât Jocurile Olimpice

Astăzi încep Jocurile Olimpice de la Londra – un eveniment despre care noi am auzit mai mult în reclame. Din păcate bălăceala politică promovată cu sloganul acela ușor stupid din punctul meu de vedere “…dacă vă pasă de viitorul vostru!”, a reprezentat cel mai interesant subiect pentru minunata noastră presă. Cu siguranță au fost multe alte subiecte trecute cu vederea sau tratate superficial în ultima perioadă.

Pentru presa de la noi a fost mai importantă suma care a fost investită în vila aceea de mărimile unui palat decât accidentarea Larisei Iordache, una dintre cele mai bune gimnaste din România și care ar fi trebuit să ne reprezinte la Londra.

Probabil dacă te apuci să chestionezi oamenii pe stradă, mulți dintre ei habar nu au ce votează la referendum. Nu vă luați după televiziunile lui pește prăjit. Acolo apar doar cei fermi convinși că poporul este interesat până în măduva oaselor de referendumul de duminică.
Și că tot a venit vorba, am o silă teribilă față de Antena 3 și B1 TV. În campania asta și-au arătat adevărata lor față de jurnaliști independenți.

Concluzia? Pentru cei care s-au săturat de atâtea discuții inutile și de îndemnuri politice, există o soluție. Este disponibilă de astăzi pe TVR și Dolce Sport.

Leave a Reply