Avantajele portilor culisante si modul in care acestea functioneaza

In ceea ce priveste portile automate exista doua mari optiuni, porti batante sau porti culisante. Cele doua pot fi automatizate si prezinta avantaje specifice.

Portile batante sunt mai des intalnite decat cele culisante, insa acesta nu este un factor de decizie cu privire la avantajele pe care le ofera. Exista kituri foarte bune si pentru porti culisante, care sa reziste mult timp.

Automatizarea portilor, fie ca sunt culisante fie ca sunt batante este practica si reprezinta o foarte buna investitie pentru toate proprietatile. Acest lucru poate fi sustinut de numarul mare de clienti multumiti care cumpara astfel de kituri de automatizare si care isi maresc siguranta si confortul proprietatii sau afacerii. Portile culisante sunt utilizate in special pentru depozite, pentru zonele industriale si pentru fabrici, dar sunt practice si in cazul locuintelor.

Unele dintre cele mai importante avantaje ale portilor culisante sunt:

  • Portile culisante ofera o foarte buna siguranta fiind folosite inclusiv la institutii de stat, deoarece sunt greu de deschis si nu prezinta foarte multe vulnerabilitati;
  • Au un aspect care genereaza intimidare;
  • Instalatia este compacta si poarta nu necesita spatiu pentru a se deschide asa cum se intampla in cazul portilor batante, in special in cazul in care portile au dimensiuni mari;
  • Costurile pentur o poarta culisanta este mai mic decat cel pentru portile batante deoarece necesita mai putine elemente mecanice si componente pentru deschidere;
  • Portile culisante au mai multe stiluri si de aceea vor imbunatati aspectul exterior al unei proprietati;
  • Portile culisante ofera o deschidere mult mai larga deoarece ele doar culiseaza pe o sina si lasa intrarea descoperita in intregime.

Cu siguranta v-ati plictisit sa inchideti si sa deschideti poarta din curte cu mana. Portile culisante sunt ceamai eficienta solutie si tot ce trebuie sa faceti este sa folositi un kit de automatizare indiferent daca aveti o poarta batanta sau o poarta culisanta.

Sistemul acesta va permite sa deschideti si sa inchideti poarta de la mare distanta. Inainte de a instala kiturile este totusi recomandat sa tineti cont de mai multe aspecte esentiale pentru o instalare corecta.

Un mare avantaj oferit de portile automate este si faptul ca acestea ofera mult mai multa siguranta. In momentul in care poarta trebuie actionata de cineva care are un dispozitiv special de deschidere, asa cum se intampla in cazul membrilor familiei sau in cazul portarului daca poarta apartine unei institutii, este mai greu a o persoana straina sa obtina acces la curte si ulterior la cladire, pentru ca daca nu vrei pur si simplu nu ii deschizi.

De asemenea, poti evita elegant sa ai musafiri neplacuti. In momentul in care cineva suna la interfon poti vedea cine este la poarta pe camera, ceea ce inseamna ca daca nu ai dispozitia necesara, poti lasa interfonul sa sune si va parea ca nu este nimeni acasa.

Cu ajutorul unei porti automate ai acum mai multe sanse de a te bucura de timpul tau liber asa cum doresti. In plus, cand ploua sau ninge, nu trebuie sa iesi afara pentru a deschide poarta. Este suficient sa apesi pe buton.

Leave a Reply