Avafashion.ro – mmm, miroase a piele!

Daca nu ati purtat o pereche de pantofi din piele la serviciu, atunci nici nu stiti ce pierdeti. Pantofii de dama din piele sunt preferati de persoanele care au un job activ sau au nevoie de o pereche de pantofi care sa le ofere un plus de confort si protectie. Cu toate acestea, unii oameni evita sa cumpere pantofi din piele, deoarece in general acestia tind sa fie putin mai scumpi in comparatie cu alte materiale mai ieftine si de slaba calitate.

Da, pretul este de obicei mai mare, dar asta pentru ca exista atat de multe beneficii ale pantofilor din piele. Iata de ce pantofii din piele sunt ideale pentru a fi purtati la locul de munca.

1. Respira. Stiati ca pielea respira? Nu e vorba despre o respiratie normala, ci mai degraba despre faptul ca aerul trece prin material. Acest lucru reprezinta un avantaj semnificativ, deoarece materialul permite aerului sa raceasca picioarele si sa nu capteze miros neplacut.

2. Fiabilitate. Unul din cele mai mari avantaje ale pantofilor dama piele este ca sunt rezistenti. Pantofii din piele naturala pot fi purtati mult mai mult decat cei fabricati din materiale sintetice. Pielea de inalta calitate ramane rezistenta chiar si atunci cand pantofii sunt purtati des sau in conditii medii.

Unele persoane pot considera ca a cumpara o pereche de pantofi dama piele reprezinta o cheltuiala mai mare, dar adevarul este ca acest lucru este o investitie. Priviti practic. Poate fi mai ieftin sa cumparati o pereche de pantofi de piele in loc sa cumparati doua perechi de pantofi din materiale sintetice (pentru ca acestia se vor deteriora mai repede).

3. Rezistenta la apa. In cazul in care pielea este tratata sau daca cu ceara, atunci ea va fi rezistenta la apa si la alte lichide. Atunci cand lucrati in afara sau in bucatarii, trebuie sa purtati pantofi rezistenti la apa pentru ca picioarele sa ramana uscate. Pantofii din piele pot mentine uscate degetele de la picioare uscate, chiar si atunci cand ploua sau cand calcati intr-o balta.

4. Protectie suplimentara
Pielea ofera respirabilitate naturala, durabilitate si confort. Desigur, pantofii de dama din piele nu va ofera aceeasi protectie ca un pantof din otel sau din compozit, insa ceea ce vrem sa spunem este ca rezistenta materialului natural poate oferi o protectie suplimentara impotriva lichidelor fierbinti si a obiectelor mici care pot sa cada accidental pe ei.

Daca lucrati intr-un mediu activ, pantofii dama piele va pot ajuta sa va protejati picioarele de acciente de rani. O oferta foarte buna la pantofii din piele gasiti pe http://avafashion.ro/, preturi foarte mici din toate categoriile de produse.

Leave a Reply