Audiență ZERO pentru Realitatea TV

Realitatea TV a anunțat astăzi că pe parcursul zilei de ieri, timp de 45 de minute – conform audiențelor furnizate de Kantar Media, postul a înregistrat audiență ZERO pe publicul comercial (publicul care contează).

Personal, sunt șocat de cât de mult a scăzut Realitatea TV. A trecut prin momente grele și mă așteptam să revină pe linia de plutire, însă se afundă tot mai mult pe fondul plecărilor în șir indian ale angajaților valoroși. Important este că, cel puțin aparent, acolo a rămas o echipă unită care își dă toată silința pentru a resuscita brandul.

În ceea ce privește Kantar Media, câștigarea licenței de măsurare a audiențelor a fost destul de controversată, însă scandalul făcut la acea vreme de TVR s-a stins repede. Despre președintele Kantar Media România, Andrei Muşetescu, am găsit doar un articol destul de acid publicat de Forbes acum un an. Pe scurt, este un om din grădina PDL.

De ce ar vrea cineva să saboteze Realitatea TV? Nu sunt convins că asta se și întâmplă, însă Realitatea TV a rămas singurul canal de știri care nu promovează personaje ipocrite și care nu încearcă din răsputeri să aducă la conducerea țării partidul afiliat.

Nu va fi nicio anchetă, Realitatea TV trebuie doar să își facă treaba cât mai bine și să încerce să readucă în trust oameni de calitate.

Leave a Reply