Arata ca esti profesionist, apeleaza la sevicii de hosting!

Atunci cand vrei sa convingi un potential client ca tu esti optiunea lui cea mai buna pentru produsul sau serviciul pe care vrea sa il achizitioneze si sa te evidentiezi astfel fata de competitorii tai, trebuie sa valorifici orice resursa iti este la indemana. Aceasta gazduire web clarhost ar trebui sa se afle printre prioritatile tale, un tanar cu obiective marete, care incearca sa isi construiasca un nume rasunator pe piata.

Desi probabil ca dispui de resurse limitate si te gandesti ca acestea ar trebui investite altfel, noi iti recomandam sa te mai gandesti o data. Intr-o epoca a vitezei, daca nu existi in mediul online, nu contezi in cel offline, iar acest principiu este cu atat mai adevarat in lumea afacerilor. Un posibil client te va cauta mai intai in mediul virtual, iar daca acolo il convingi, s-ar putea sa te si contacteze.

Si cum poti sa convingi o persoana care nu te-a vazut niciodata ca tu, dintre toti ceilalti, ii poti oferi exact ceea ce cauta el? Prin crearea unei imagini impecabile, care sa nu il lase sa plece de pe pagina ta. Iar acest lucru poate fi obtinut doar apeland la servicii de web hosting profesioniste.

O platforma gratuita nu iti va oferi niciodata aceleasi beneficii precum un server pe care platesti sa te afli. Iar acest lucru este logic, gandeste-te la ceea ce vrei tu sa vinzi si daca esti dispus sa il oferi gratuit, pentru totdeauna.

Acelasi principiu se aplica si aici, un operator caruia ii achiti lunar un pachet de servicii iti va livra ceea ce ti-a promis, pentru ca si-a asumat acest lucru, iar tu l-ai platit pentru asta. Gazduirea site-ului tau de catre o echipa de profesionisti este primul pas pe care trebuie sa il faci atunci cand doresti sa iti construiesti un brand stabil, de renume.

O analiza scurta a hostingului gratuit versus cel platit ne arata, pe scurt, care sunt diferentele:
– Suport tehnic prompt si eficient: un operator caruia ii achiti o taxa lunara va cauta sa raspunda cat mai rapid nevoilor tale, pe cand echipa din spatele unei platforme gratuite nu va avea acelasi interes deoarece nu i-ai platit, iar ei nu si-au asumat. Atunci cand tu depinzi de lucrul cu clientii online si le promiti acestora servicii de calitate si nu le livrezi, afacerea ta va avea de suferit;
– Backup de date periodic: nu ai vrea sa te gasesti in situatia in care pierzi informatii importante pe care nu le mai poti recupera niciodata. Poti pierde clienti importanti astfel, iar viteza de reactie in cazul unor astfel de pierderi este cruciala;
– Securitatea site-ului si informatiilor tale: un site gazduit sub Linux iti va oferi o protectie superioara a datelor de pagina ta. Bineinteles ca nu iti doresti ca informatii importante ale clientilor tai sau chiar despre afacerea ta sa devina publice, accesibile oricui;
– Numeroase optiuni de personalizare: un server profesionist iti va oferi o multitudine de variante pentru a te ajuta sa-ti creezi imaginea exact asa cum doresti, pe cand un serviciu gratuit este evident ca va dispune de un numar limitat de astfel de posibilitati. Asa cum se intampla in orice domeniu, vrei ceva mai bun, platesti.

Leave a Reply