Am făcut greșeala de a deschide Google Reader

Nu am mai deschis Google Reader de aproape o săptămână. Acum trei luni îl deschideam de cel puțin două ori pe zi. Pentru că nu mai citesc de mult site-urile de știri de pe la noi și pentru că am renunțat aproape complet la televizor, sursa mea principală de informare este google reader. Acolo am mai multe bloguri și câteva site-uri IT din afară.

Da, bineînțeles că știam de arestarea lui Gigi Becali. Partea nasoală este că peste jumătate din articolele de pe bloguri din ro erau pe acest subiect.

O altă observație legată de bloguri: numărul articolelor a scăzut considerabil. E de bine sau de rău? Din punctul meu de vedere este de bine pentru că astfel se mai filtrează informația. În plus, vara traficul scade considerabil.

Probabil după 1 iulie (data la care se închide Google Reader) nu voi mai folosi nici o aplicație RSS. O să îmi păstrez în bookmarks câteva bloguri si site-uri.

Cam atât. Am de făcut o prezentare powerpoint de 30 de slide-uri cu deadline în seara asta wlEmoticon sadsmile Am făcut greșeala de a deschide Google Reader Probabil și dacă aveam 40 de ani la dispoziție, tot o făceam cu o seară înainte.

Leave a Reply